Velkommen tilbage

Med udsøgt fornøjelse kan MTH Design nu byde velkommen til vores helt nye hjemmeside. Designet i WordPress, som også er vores foretrukne CMS-system til vores kunder. En hjemmeside, der giver helt nye muligheder.

MTH Design har snart haft to år på bagen, siden virksomheden så dagens lys den 7. juli 2014. Firmaet får flere og flere nye kunder og det stiller også krav til vores hjemmeside. Derfor har vi udarbejdet en helt ny hjemmeside, der giver flere nye muligheder end tidligere.

– Hjemmesiden vil løbende opdateres med relevante nyheder, referencer og kundeudtalelser, fortæller indehaver Martin Timm Holmstav. Vi vil gerne være den foretrukne leverandør til små og mellemstore virksomheder, der ønsker en samlet pakke, fortsætter Martin Timm Holmstav.

Med webløsninger, grafiske og fotografiske opgaver samt DTP-opgaver, spænder MTH Design vidt. Det giver virksomhederne muligheder for at købe en færdig pakkeløsning. Det kan være en fordel for nye firmaer, der ønsker en professionel medspiller på kommunikationsområdet.